Mad -og Vinmenu

Menukort

Vinmenu

Menuen

Røget laks med spidskål og persillecreme
3 slags pølser med kompot af løg og oliven
Røræg
Ristede brunchpølser
Hash brown potatoes med sprød bacon

 

Et udvalg af oste med nødder og grønt
Årstidsbaseret frugtsalat med skyr rørt med honning og vanilje
Pandekager med sirup
Marmelade

 

Friskbagte rugbrødsboller og kerneboller
Udvalg af friskbagte croissants / pain au chocolat / scones

 

Kaffe og te ad libitum
Isvand kunne vi ikke drømme om, at tage betaling for 🙂

 

Kr. 298 pr. person
_

Det gode tilvalg
(afregnes kun efter forbrug)

 

En drikkevarebuffet sammensat af dejlige varianter indenfor juice og saft

 

Eller hvad med vores lækre Spumante
Brunch rimer næsten på bobler 🙂

 

Som udgangspunkt har vi har møjsommeligt udvalgt alle vores drikkevarer
Vi har det meste, det er lækkert og der afregnes kun efter forbrug 🙂

Menuen

Forret
Krydderbagt laks med creme af stenbiderrogn og ramsløg

 

Hovedretter
(vælg to af tre kødretter)

 

Rosmarinstegt unghanebryst
Kalvecuvette stegt med friske urter
Grillet marineret svinemørbrad

 

Tzatziki rørt med mynte
Små stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
Caecarsalat med høvlet parmesan, hvidløgscroutoner, honningristede cashewnødder og mormordressing
Perlespelt med soltørrede tomater, hvid balsamico og røgede mandler

 

Hjemmebagt brød og smør

 

Desserter
Rarbarbertimbale med vaniljecreme
eller
Chokolademousse med pære, solbær og mynte

 

Kr. 298,- pr. person
_

Muligt tilvalg
3 slags oste med nødder i honning

Pris pr. person kr. 38,-
_

Det gode tilvalg
(afregnes kun efter forbrug)

 

Servicer dine gæster med et lækkert glas Spumante som velkomst

 

Lad os arrangere en drikkevarebuffet sammensat af vores dejlige udvalg af øl måske en pilsner og en Pale Ale?

 

Hvidvinen er allerede lagt på køl og rødvinen skal blot skænkes

 

Vi har økologisk saft og mere gængse læskedrikke
Som udgangspunkt har vi har møjsommeligt udvalgt alle vores drikkevarer
Vi har det meste, det er lækkert og der afregnes kun efter forbrug 🙂

Menuen

Forret
Tynde skiver af laks med urteolie, høvlet parmesan og stegte mandler
Torskerillette med syltede kål og persillecreme

 

Hovedretter
(vælg to af tre kødretter)

Helstegt oksefilet med sauce bordelaise
Grillet kalveculotte med mild sennepscreme
Hanebryst fyldt med mozzarella og parmaskinke

 

Knuste kartofler rørt med urter
Salater med tørrede kirsebær, sprøde jordskokker og græskarkerner
Æble og fennikel salat i honning og appelsin
Bagte gulerødder toppet med rygeost og brøndkarse
Bulgur vendt med stegte svampe, mynte og grillede peberfrugter

 

Hjemmebagt brød og smør

 

Desserter
Citrontærte med karamel, ristede mandler, pærer og vanilje samt myntecreme
eller
Gateau Marcel med hindbærsirup, grillet ananas og bagte rabarber i egen sirup

 

Kr. 338,- pr. person

_

Muligt tilvalg:

Et udvalg af modne oste fra nær og fjern med oliven

Pris pr. person kr. 38,-

_

Det gode tilvalg
(afregnes kun efter forbrug)

Servicer dine gæster med et lækkert glas Spumante som velkomst
Hvidvinen er allerede lagt på køl og rødvinen skal blot skænkes

Lad os arrangere en drikkevarebuffet sammensat af vores lækre udvalg af øl
måske en pilsner og en Pale Ale?

Vi har økologisk saft og mere gængse læskedrikke
Som udgangspunkt har vi har møjsommeligt udvalgt alle vores drikkevarer
Vi har det meste, det er lækkert og der afregnes kun efter forbrug 🙂

Menuen

 

Funders frokost
Funder har specialiseret sig i forskellige former for husmandskost
altid med friskbagt brød direkte fra ovnen

 

Boeuf Bourguignon
Af mør tyksteg i rødvinssauce med kartoffelkompot og syltede rødbeder

 

Boller i selleri
Med frisk persille og stegte kartofler med rosmarin

 

Chili con carne
Med flere slags bønner, tortillachips og yoghurtcreme

 

Kr. 158,- pr. person

Denne ungdommelige og levende vin har en Bouquet som byder på jordbær, solbær og blåbær. Vinen har en blød og rund struktur og i den elegante smag fornemmes solbær og kirsebær kombineret med perfekt afstemte tanniner.

 

Det er en elegant og medium fyldig vin med en blød afslutning som derfor
vil ramme utrolig bredt.

 

G7 kommer fra vinhuset Carta Vieja, som er Chiles 12. største vineri. Huset har været i samme families eje siden 1825. I dag er det 7. generation, der driver firmaet  og denne generation har valgt at opkalde deres udvalgte vine for G7.

 

Det er målet med G7 at producere nogle af de absolut bedste vine i Chile. Produktionen bliver nøje overvåget og kun de bedste druer bliver brugt.

 

Husets rød / Pris kr. 245,-

Filiberto Sacchetto og hans søn Paolo leder vinhuset Sacchetto Vini;

 

En topmoderne vingård som vinificerer vine fra både Veneto og Friuli- provinsen. Stilmæssigt er Sacchetto-vinene rene og intenst frugtige hovedvægten lagt på elegance og sprødhed.

 

Vinen laves på 100% Prosecco druen. Denne spumante er lavet efter charmatmetoden, hvor trykket bygges op på store tanke, inden vinen hældes på flaske.

 

Vinen er Liflig, let og læskende – en dejlig boblevin med god, frisk frugt og fine, stadige bobler. Dens lette imødekommenhed har gjort prosecco-vinen til en god ledsager på terrassen eller som en velkomst til gæsterne, men er også egnet som ledsager til fiskeretter, hvidt kød kød og grøntsager. Vinen bør serveres ved ca. 8-10 grader

 

Pris kr. 295,-

Rosé de Syrah er en flot klassisk rosé med elegance og livlig frugt.
Samtidig har vinen en yderst velstruktureret karakter, som gør den velegnet både som aperitif eller som ledsager til sommerens lette retter.

 

Pris kr. 245,-

Familien Lurton har store og stolte traditioner som vinavlere.
De er i dag i besiddelse af Chateau Clos Fourtet, Saint-Emilion Grand Cru Classé samt Chateau Dauzac 5. Cru Margaux. Stolte slotstraditioner hæver kvaliteterne til det sublime. Derudover har familien Lurton påbegyndt vindyrkning i Chile, Uruguay, Argentina, Italien og flere kendte steder i Frankrig.

 

50% Gros Manseng og 50% Chardonnay.
Indholdet af Gros manseng druen giver et eksotisk udtryk af modne abrikoser og et strejf af krydderi.
Chardonnay druen giver en fin syre og en god frugt, der er noget af det bedste i sin klasse. Smagen er elegant tør med let ”crispy” undertoner.

 

Pris kr. 348,-

Vinen er lavet på håndhøstede druer af sorterne: Corvina 50 % og Corvinone

30% & Rondinella 20 %. Ved produktion af denne macereres druerne i 10-14 dage. Der fermenteres ved kontrolleret temperatur. Herefter lagres vinen i 6 måneder på ståltanke og 6 mdr. på flaske inden frigivelse.

 

Vinen har en flot fylde og ligger langt over hvad man normalt forbinder med området. Farven er flot rubinrød, duften er fyldt af kirsebær og med et strejf af lakrids.

 

Smagen er finesserig og elegant med en pæn balance kombineret med en fyldig og frugtsødmefuld eftersmag. Vinen har mange anvendelsesmuligheder eksempelvis går den godt til; Grillede kødretter, pastaretter og kylling.

 

 

Pris kr. 348,-

Vinen en Ripasso, hvilket betyder at vinen har gæret sammen med drueresterne fra de kraftige Amaroner. Med denne vin er der tale om en Classico Superiore som betyder, at vinen kommer fra det bedste område, når det gælder produktion af Valpolicella, og vinen opfylder de strengeste krav fra området.

 

Alt dette giver en smag og en karakter som ligger midt i mellem en Amarone og en Valpolicella. Druesammensætning: 60% Corvina, 30% Rondinella, 5% Molinara samt 5 % lokale druer. Farven er smuk rubinrød med lidt teglfarve i kanten. Duften er præget af modne svesker og kirsebær. Smagen er kødfuld og fed, med en skøn varm let krydret og sødmefuld eftersmag.

 

Vinavisen skrev:

“Moden, blød og frugtagtig rødvin med noter af rosiner og kirsebær og fornemt afbalanceret struktur. En dejlig vin til gode kødretter.”

 

Pris kr. 448,-

Vinen er meget aromatisk med toner af blomster og frugt. På tungen opleves vinen som sprød og livlig, karakteristisk for druer høstet når de har modnet optimalt.

 

Særdeles velegnet som aperitif men også god til fisk og skaldyr og lyst kød.
Vinen kommer bedst til sin ret hvis den serveres ved 10-12 grader.

 

Pris kr. 348,-

Golden Fields er Taltarni’s serie og byder på den velkendte gode kvalitet med masser af smag og fylde til prisen.

 

Golden Fields Cabernet, Merlot og Shiraz har en dyb rød farve, masser af frugt og intens smag med toner af solbær og blommer. En herlig blød og fyldig vin med masser af frugt og bær nuancer.

 

Druerne høstes i Victoria og er nænsomt presset og afkøles efterfølgende let for at bibeholde friskhed og bløde tanniner. De bedste druer fra det centrale victoria er udvalgt.

 

Pris kr. 348,-

Spanien er blevet større – de ”nye” områder som Cigales, Ribera del Duero og Toro er med sikkerhed vindistrikter, hvorfra nogle af verdens bedste vine vil komme fra. Navne som Pingus og Vega Sicilia er allerede stjerner på vinhimlen, og flere vil komme til.

 

Museum Real Reserva er lavet på 100% Tinta del Pais (Tempranillo) fra 50-60 år gamle vinstokke. Vinen lagrer 24 måneder i nye franske fade.

 

For at bibeholde så mange smagsnuancer som muligt filtreres vinen ikke inden den kommer på flaske. En helt igennem unik vin som udover en meget flot mørkrød farve også tilbyder et hav af smags og duftnuancer som toast, kanel, mørke og røde bær, kakao og kaffe.

 

Pris kr. 478,-

For mere end fire millioner år siden, dengang hvor det oprindelige ocean begyndte at trække sig tilbage, kom de særlige terrasser tilsyne ved det område som i dag kendes under navnet Wagram. Jorden som blev tilbage kaldes løss og betegnes af vinbønderne som Wagrams sjæl. Løss er en gullig, finkornet og frugtbar jordart.
Den dybe sandholdige løss jordbund spiller en vigtig rolle i udviklingen af vinene udtaler Stefan Bauer som er tredje generation i familie foretagenet.

 

Denne vin har en intens duft af fersken, følelsen er silkeglat på ganen med en herlig frugtagtig smag som afrundes af et harmonisk syreindhold. Vinen passer godt til asiatisk inspirerede retter med f.eks. karry eller sammen med fisk og skaldyr.

 

Pris kr. 348,-