Julefrokost

Cremet karrysild rørt med ingefær, hakkede æg samt tørrede æbler
Kryddersild i tomat/portvin/kanel-peberrodslage
Gravad færøsk laks ledsaget af sennepsdressing

Kyllingsalat med urter i marinade, samt stegt parmaskinke
Kalvefrikadeller med friske urter, rød karry samt peberrod ledsaget af kartofler i persillecreme
Bøf af svinemørbrad med svampesauce, samt æbler og urter
Flæskesteg stegt med laurbærblade og nelliker, dertil rødkål kogt med solbæreddike og kanel

Landbrie med pærekompot
Ris à la mande drysset med sukkerristede mandler, ledsaget af brombær/kirsebær sauce

(Til retterne serveres der naturligvis lækkert brød og smør og fedt)

PRIS
348 kr pr. kuvert.
(minimum 4 gæster og maksimum 60 gæster)
Bestil enten fra kl. 11.00-17.00 eller fra kl. 19.00-23.00