Funders
Julefrokost
2020

I de smukke lokaler i fredet ejendom lige ved indgangen til Frederiksberg Have.

Menu

Cremet karrysild rørt med ingefær, hakkede æg samt tørrede æbler.
Kryddersild i tomat/portvin/kanel-peberrodslage
.
Gravad færøsk laks ledsaget af sennepsdressing.

Kyllingsalat med urter i marinade, samt stegt parmaskinke.
Kalvefrikadeller med friske urter, rød karry samt peberrod ledsaget af kartofler i persillecreme.
Bøf af svinemørbrad med svampesauce, samt æbler og urter.
Flæskesteg stegt med laurbærblade og nelliker, dertil rødkål kogt med solbæreddike og kanel.

Landbrie med pærekompot.
Ris à la mande drysset med sukkerristede mandler, ledsaget af brombær/kirsebær sauce.

(Til retterne serveres der naturligvis lækkert brød og smør og fedt)

PRIS
358 kr pr. kuvert.
Bestil enten fra kl. 12.00-16.00 eller fra kl. 18.00-22.00