Svar på typisk stillede spørgsmål
I forbindelse med leje af selskabslokaler
> Børn under 8 år er halv pris og børn vi ikke dækker op til er uden beregning. Der afregnes altid for minimum 20 voksne med mindre der er tale om eksklusivaftaler.

> Hvis i ønsker at købe mad og drikkevarer til jeres arrangement hos os er lokalet altid inkluderet i prisen i minimum 3 timer.

> Hvis vi kender det endelige og præcise antal gæster i starten af den uge arrangementet afholdes, så har vi tid nok til at planlægge.

> Din dato er først endeligt reserveret når depositum minimum kr. 2.000,- er blevet indbetalt på registreringsnummer 4190 kontonummer 0010686245 Indbetalingen bedes mærkes med ” depositum og dato for arrangementet” Depositum modregnes ved den endelige afregning på dagen.

> Ved bestilling af et dagsarrangement med forplejning er lokalet inklusiv i prisen i tre timer. For hver påbegyndt time ud over de tre betales kr. 500,- ekstra. Vi har altid forståelse for at arrangementer kan gå lidt ud over de tre timer og fakturerer aldrig ekstra, når blot det er indenfor rimelighedens grænser 🙂

> Vi har blomstervaser på stedet og man er velkommen til at medbringe blomster selv. små buketter til bordene kan også tilkøbes arrangementet for kr. 175,- pr. bord.

> Man sidder ved 8, 9 og 10 personers borde.

> Vi har 4 børnestole til fri afbenyttelse.

> Arrangementer der fortsætter efter midnat opkræves et rengøringstillæg kr. 1.500,-

> Hvis du ønsker at leje lokalet uden at købe forplejning er prisen kr. 1.650,- pr. time inklusiv en personale, der er behjælpelig med opvask og andre praktiske gøremål.

> Hvis du ønsker at leje lokalet og medbringe egen mad, men købe drikkevarerne hos os er der et tillæg på kr. 650,- pr. time.

> Medbragt vin og champagne kr. 150,- pr flaske der åbnes.

> Hvis du ønsker at benytte service med mere dækker vi gerne op til dine gæster med hvide duge, servietter og lys. Med andre ord, så står lokalet klar og i kan gå direkte til et pænt opdækket bord kr 50,- pr. person. Der afregnes ikke for opdækning når mad og drikkevarer købes på stedet.

> Musikanlæg, projektor og lærred er en del af vores udstyr og kan tillejes. Projektor og lærred kr. 300,- Musikanlæg kr. 900,-

> Lokalet lejes kun ud med bemanding til at varetage både stedets og gæsternes interesser.

> Gårdhaven lejes ikke ud og er forbeholdt caféens daglige gæster. Gårdhaven kan benyttes i forbindelse med arrangementer, men mad og drikke anrettes altid indendørs.