FAQ

Her ser du eksempler på vores menuer – hvis du har specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se spørgsmål nedenfor.

Svar på typisk stillede spørgsmål

I forbindelse med leje af selskabslokaler

Børn under 8 år er halv pris og børn vi ikke dækker op til er uden beregning. Der afregnes altid for minimum 20 voksne med mindre der er tale om eksklusivaftaler.

Hvis i ønsker at købe mad og drikkevarer til jeres arrangement hos os er lokalet altid inkluderet i prisen i minimum 3 timer.

Hvis vi kender det endelige og præcise antal gæster i starten af den uge arrangementet afholdes, så har vi tid nok til at planlægge.

Din dato er først endeligt reserveret når depositum minimum kr. 2.000,- er blevet indbetalt på registreringsnummer 4190 kontonummer 0010686245. Indbetalingen bedes mærkes med “depositum og dato for arrangementet” Depositum modregnes ved den endelige afregning på dagen.

Ved bestilling af et dagsarrangement med forplejning er lokalet inklusiv i prisen i tre timer. For hver påbegyndt time ud over de tre betales kr. 500,- ekstra. Vi har altid forståelse for at arrangementer kan gå lidt ud over de tre timer og fakturerer aldrig ekstra, når blot det er indenfor rimelighedens grænser 🙂

Vi har blomstervaser på stedet og man er velkommen til at medbringe blomster selv. små buketter til bordene kan også tilkøbes arrangementet for kr. 175,- pr. bord.

Man sidder ved 8, 9 og 10 personers borde.

Vi har 4 børnestole til fri afbenyttelse.

Arrangementer der fortsætter efter midnat opkræves et rengøringstillæg kr. 1.500,-

Hvis du ønsker at leje lokalet uden at købe forplejning er prisen kr. 1.650,- pr. time inklusiv en personale, der er behjælpelig med opvask og andre praktiske gøremål.

Hvis du ønsker at leje lokalet og medbringe egen mad, men købe drikkevarerne hos os er der et tillæg på kr. 650,- pr. time.

Medbragt vin og champagne kr. 150,- pr flaske der åbnes.

Hvis du ønsker at benytte service med mere dækker vi gerne op til dine gæster med hvide duge, servietter og lys. Med andre ord, så står lokalet klar og i kan gå direkte til et pænt opdækket bord kr 50,- pr. person. Der afregnes ikke for opdækning når mad og drikkevarer købes på stedet.

Musikanlæg, projektor og lærred er en del af vores udstyr og kan tillejes. Projektor og lærred kr. 300,- Musikanlæg kr. 900,-

Frederiksberg Have

Frederiksberg Runddel 3A
2000 Frederiksberg
Telefon +45 53 59 03 63

Send mail her

Vester Voldgade

Vester Voldgade 87
1552 København V
Telefon +45 53 55 36 80

Send mail herIshus Frederiksberg have

Smallebakken, Frederiksberg Have 2000 Frederiksberg
Telefon +45 53 59 03 63

Send mail her