Om Funder

Funder er stiftet og ejet af Jes Funder-Mikkelsen. Tidligere har Jes Funder-Mikkelsen stået bag Stereobar, og desuden var med til at starte og drive Imbiss på Vesterbro og Hacienda i Ørstedparken. Det pulserende natteliv er med FUNDER blevet skiftet ud med kaffe og sandwich i høj kvalitet til kvarterets beboere, erhvervsdrivende samt forbipasserende, alt serveret i en altid karakteristisk og behagelig atmosfære.

Afspil video

Axel Boys Quartet

Det var dengang i 1990’erne …

Axel Boys Quartet var en let lyttende gruppe ledet af Axel Boisen. Vi lavede coverversioner af adskillige etablerede hits som Europas “Final Countdown”, “Me & My’s” Dub-I-Dub “og Aquas” Barbie Girl “(1999).

Axel Boisen, Anders Haarder, Jesper Falkensteen & Jes Funder-Nielsen

Lyt med her

Om Kaffen

Funder har lige siden sin start i 2008 haft et godt samarbejde med Kontra Kaffe. Vi har i samarbejde med Kontra sammensat og udviklet den bedste espresso, som er fundamentet i alle de varianter af kaffe vi laver på espressomaskinen. Vi går efter den runde smag uden alt for mange noter af blommer og andet godt fordi vi mener kaffen skal smage af kaffe 🙂
 
Vi sælger Funders Espresso fra alle vores caféer hvis du har lyst til at tage bønnen med hjem til egen maskine 🙂

Kæreste Tykke

Åhhhhh hvor jeg savner dig. 
Selvom du ikke er her længere, så er du her heldigvis altid helt vildt alligevel. Bare på en anden måde. Ligesom dengang du var her 🙂
For nu at bruge din egen metafor fra din smukke bryllupstale, så er du “flyttet ind i mit hjerte og har naturligvis fået penthouselejligheden”
 
Elsker dig for altid.
Kærlig hilsen Jes
Frederiksberg Have

Frederiksberg Runddel 3A
2000 Frederiksberg
Telefon +45 53 59 03 63

Send mail her

Vester Voldgade

Vester Voldgade 87
1552 København V
Telefon +45 53 55 36 80

Send mail herIshus Frederiksberg have

Smallebakken, Frederiksberg Have 2000 Frederiksberg
Telefon +45 53 59 03 63

Send mail her